Befri dit indre barn og forstå dig selv som voksen.

”Jeg ved, hvad jeg virkelig ønsker mig til jul: min barndom igen. Den vil ingen give mig… jeg ved, at det lyder meningsløst. Men siden hvornår har det været meningen med julen? Det handler om et barn for længe siden og langt borte, og det handler om barnet her og nu. I dig og mig. Som bag døren i vore hjerter venter på, at der skal ske noget vidunderligt”.

-ROBERT FULGHUM-

Healing af dit indre barn. Er den mest kærlige, omsorgsfulde og vidunderlige og healende proces der findes! Da ALT hvad du manglede af omsorg, kærlighed, tryghed og hvad du ellers længtes efter og manglede da du var i dine forskellige aldre som barn, baby kan gives lige NU af dit voksne jeg.

At arbejde med det indre barn er et meget kraftfuldt redskab der sætter dig i kontakt med dit indre barn og det indre barns helbredende kraft. Der er flere ting der er meget slående ved arbejdet med det indre barn. Den hast hvormed folk forandrer sig, når de går i gang med dette arbejde, dybden i forandringen, og den kraft og kreativitet, som opstår, efter sårene fra fortiden er helet.

Terapien lægger vægt på at hjælpe folk med at afslutte deres uforløste sorg fra barndommen.

Sorg, som stammer fra forladthed, misbrug under alle former, forsømmelse af barndommens afhængighedsbehov, og det følelsesmæssige rod som skyldes en dårlig fungerende familie.

Det er vigtigt at give lov til at sørge over barndommens forsømte udviklingsmæssige behov, så de følelsesmæssige sår kan hele og du vil blive set og hørt af dit voksne jeg og terapeuten.

Det såret indre barns problem, det der ”forgifter” dit liv. Hvordan dit vidunderlige indre barn blev såret. Byd dit indre såret barn velkommen og arbejde med den oprindelige smerte ved at befri dit spædbarn og skab kontakt med dit tumlingebarn, kontakt dit førskolebarn og dit skolebarn og derefter samle dig selv sammen-en ny ungdom.

Skrive breve til dit LILLE jeg og dit LILLE jeg vil skrive breve til dit STORE jeg. 

Meditation ud fra de forskellige udviklingstrin dit indre barn kan befinde sig på.

Efter dette forløb vil det indre barn kunne blive sat fri til at kunne vokse, blomstre og leve  

Dette er også muligt som gruppeterapi.

”Et menneske… fastholdt i en gammel smerte. Taler usagligt, handler dumt, mister overblikket og plages af forfærdelige følelser, som ikke har noget med den aktuelle situation at gøre”.
-HARVEY JACKINS-