I terapien med børn bruger jeg rigtig meget Sandplay, men jeg laver også tegneterapi og forskellige ”lade som om” lege, som handler om gode historier der passer til barnets behov. Barnet finder ressourcer som kan hjælpe dem, måske en superhelt, Engel, fe eller andre de føler kan passe på dem og hjælpe dem.  

Jeg laver også forskellige ressourcespil med børnene, som vi enten spiller sammen eller som de selv laver.

Jeg laver nye eventyr/metaforer der er fortalt af mig med udgangspunkt i barnets situation, så de får hovedrollen i deres eget eventyr.

Jeg har været lærer i 25 år i børneskolen og har derfor stort kendskab til børn, derfor er det en stor fordel som terapeut.   Som forældre er det vigtigt at se på helheden og der kan være rigtig mange årsager til at et barn ikke trives eller er i smerte på den ene eller anden måde. Det vi gør, som forældre er altid godt nok, i den situation vi på det givne tidspunkt befinder os i. vi gør det bedste vi kan i situationen om det så er godt eller skidt eller midtimellem kan der jo være mange meninger om!  Som terapeut er det min mening at der ikke er nogen forældre der gør noget som bevidst skader deres barn. Forældre gør hvad de kan med det de ved og har lært selv i deres egen historie eller skæbne.